Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Contes de terror 3

Contes de terror 3


Tremola 4Colección: Tremola 4
Idioma: Idioma: cat catalán
Páginas: 96
Ebook
ePub libro
ISBN: 9788412200546


El novembre de 2018, Mario Urrea, l’alcalde de Torrebesses, va donar el tret de sortida al III Festival de Literatura de Terror, Torrebesses Tremola. Alexandra Cuadrat, Andrea Jofre, Pep Prieto i Adrià Pujol Cruells van tenir la gentilesa d’acceptar el repte. Heus aquí els seus relats.

L’exorcisme, d’Alexandra Cuadrat

Aniversari, d’Andrea Jofre

El botó del pànic, d’en Pep Prieto

La remuntada, de l’Adrià Pujol Cruells

El 1816, Lord Byron va llogar la vil·la Diodati, prop del llac Leman, per passar-hi una temporada i va convidar tres amics: el poeta Percy Shelley, la seva futura esposa Mary, i el doctor Polidori. 1816 es coneix a Europa com l’any sense estiu. Les erupcions del Tambora van tenir conseqüències climàtiques arreu del món. La pluja incessant i les vetllades de tempesta van incitar els quatre personatges a explicar-se i escriure relats de terror. D’aquestes nits neix El vampir, de Polidori; un malson inspira Mary Shelley a escriure un clàssic de la literatura universal amb un dels personatges més icònics de la cultura popular: Frankenstein o el modern Prometeu, novel·la publicada el 1818.

El petit poble de Torrebesses no té llac i els estius hi són tòrrids i secs però, entre el seu notable conjunt arquitectònic, destaca una construcció monumental, el Castell palau, considerat Bé Cultural d’Interès Nacional amb mil anys d’història. Aquest casalot imponent reflecteix cada tardor l’ombra de Vil·la Diodati. L’editorial Apostroph hi tanca durant un cap de setmana quatre escriptors amb el repte de crear cadascú un conte terrorífic inspirat en el mateix castell o en el poble de Torrebesses, ple de llegendes relacionades amb les bruixes.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica