Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

El diari de la princesa

El diari de la princesa


Idioma: Idioma: cat catalán
Ebook
ePub libro mobi libro
ISBN: 978-84-9069-692-7


Quan Carrie Fisher va descobrir els diaris que havia escrit durant el rodatge de la primera pel•lícula de Star Wars, es va sorprendre en trobar-hi unes poemes d’amor i unes reflexions molt ingènues que amb prou feines era capaç de reconèixer com a pròpies. Avui Fisher ha passat a la història com a actriu i icona pop, però al 1976 només era una noia de dinou anys perdudament enamorada del seu company a la pantalla, Harrison Ford.

Amb extractes d’aquells quaderns manuscrits, El diari de la princesa és el record íntim i revelador del que va succeir dins i fora d’un dels sets de rodatge més famosos de tots els temps. Però Fisher també reflexiona sobre la fama i l’absurd d’una vida inventada per la indústria de Hollywood. Les memòries de la inoblidable princesa Leia Organa són una lectura inesperadament commovedora.

«Fisher ofereix una sarcàstica reflexió sobre el preu de la fama i els seus ajustos vitals.»

New York Times

«Una revelació per als fans de Star Wars, que demostra el talent de Carrie Fisher com a escriptora.»

USA Today

«Una immersió molt aguda en el volàtil cor d’una noia, vist a través dels ulls del seu jo més savi, més adult, que continua buscant el seu lloc al món.»

Entertainment Weekly

Carrie Fisher (1956-2016) fue una actriz mítica por su papel como princesa Leia Organa en la primera trilogía de Star Wars. Pero su brillante carrera incluyó muchas otras películas, entre ellas Shampoo, The Blues Brothers y Cuando Harry encontró a Sally. Como autora, escribió cinco novelas (una de ellas adaptada al cine con Shirley MacLaine y Meryl Streep como protagonistas) y dos libros de memorias. La experiencia de Fisher con las adicciones y las enfermedades mentales, y su disposición a hablar de ello, la convirtió en una solicitada conferenciante. El diario de la princesa es su último libro publicado.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica