Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Il·lustres execrables

Il·lustres execrables


Idioma: Idioma: cat catalán
Ebook
ePub libro mobi libro
ISBN: 978-84-9069-693-4


La secció del programa va néixer amb l’ànim d’elogiar la mala reputació de la gent, descobrir els clarobscurs de personatges que han estat fonamentals per a la humanitat escrivint, actuant, composant, fent esport… i que són idolatrats. Malcolm Otero i Santi Giménez no suporten els ídols. Poden admirar, però amb el fre de mà posat. Com deia Billy Wilder, ningú no és perfecte, i tant en el programa com en aquest llibre, tots dos periodistes ens descobreixen que els homes més il•lustres de la humanitat també han estat execrables. El seu nivell va de premis Nobel cap amunt, i hi destaquen addiccions, poc respecte per la propietat privada (lladres), agressors, envejosos, trepes. Tot i així, els autors els admiren perquè són el pilar que ha construït el paisatge cultural de la nostra vida.

Malcolm Otero va néixer a Barcelona el 1973, el mateix dia de la fundació del Barça, però uns quants anys després. Va ser culer a Madrid i sempre va ser un entusiasta dels llibres i els bars. Per salvaguardar el seu fetge, va decidir dedicar-se a editar, però sense desatendre el seu suport incondicional als productors de tequila.

Santi Giménez, en una broma del destí, va néixer el Dia Mundial de l’Estalvi del 1968. La Caixa d’Estalvis de la Diputació li va obrir una llibreta, però mai no li va regalar un calendari. Normalment, escriu de futbol (ara al diari AS), fet que li permet conèixer un munt de gent interessant, pagar-se vicis, llibres i pensions.

Un dia es van conèixer en un bar, és clar, i van començar a parlar malament de gent cèlebre, es van embolicar i van acabar treballant plegats a RAC-1. La resta, és borrosa.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica