Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

La llegenda de la muntanya de foc

La llegenda de la muntanya de foc


Idioma: Idioma: cat catalán
Ebook
ePub libro mobi libro
ISBN: 978-84-9069-545-6


L’aclamada autora d’Al país del núvol blanc torna amb la seva millor saga familiar ambientada a Nova Zelanda. Una epopeia literària tan emotiva com fascinant, per l’escriptora que ja ha seduït més de vuit milions de lectors a tot el món.

Otaki, Illa Nord, 1880. Aroha creix feliçment a l’escola que dirigeix la seva mare Linda. Però un dia de setembre, la seva existència canviarà radicalment quan es converteixi en una de les víctimes del gran accident de tren de Nova Zelanda i pateixi una experiència molt traumàtica.

A Rata Station, la granja d’ovelles de la seva família, l’Aroha es restablirà i recuperarà la il•lusió. Amb ajuda del somiador Robin i de la seva cosina, la temperamental March, s’atrevirà a fer un gran pas i coneixerà algú que donarà un gir insospitat a la seva vida.

Sarah Lark, autora supervendes alemanya establerta a Espanya, ha seduït més de vuit milions de lectors en més de vint països amb les seves grans sagues familiars ambientades en paratges exòtics. Àmpliament imitada, Lark ha sabut crear i consolidar un nou gènere narratiu, el landscape, en què les seves heroïnes viuen uns destins marcats per l’aventura, els viatges, el romanticisme i la història. Amb la Trilogia del núvol blanc (Al país del núvol blanc, La cançó dels maoris i El crit de la terra), va assolir la categoria de best-seller internacional, en un fenomen de boca a boca sense precedents. El segueixen la Saga del Carib (L’illa de les mil fonts i Les onades del destí), ambientada a Jamaica, i la Trilogia del kauri (Cap als mars de la llibertat, A l’ombra de l’arbre kauri i Les llàgrimes de la deessa maori), situada també a Nova Zelanda. La llegenda de la muntanya de foc és l’últim volum de la Trilogia del foc, la seva millor obra fins ara segons els mateixos lectors, que inicià amb L’estació de les flors enceses i La remor del cargol de mar. Totes les novel•les de Sarah Lark han estat publicades per Ediciones B.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica