Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

La remor del cargol de mar

La remor del cargol de mar


Idioma: Idioma: cat catalán
Ebook
ePub libro mobi libro
ISBN: 978-84-9069-381-0


L’aclamada autora d’Al país del núvol blanc torna amb la seva millor saga familiar ambientada a Nova Zelanda. Una epopeia literària tan emotiva com fascinant, per l’escriptora que ja ha seduït més de vuit milions de lectors a tot el món.

Planes de Canterbury, 1853. Rat Station ha vist créixer una nova generació: la Cat i l’Ida estan orgulloses de les seves meravelloses filles, la Carol i la Linda. Però els veïns no poden evitar sentir enveja davant d’una família tan ben avinguda. Tot d’una, com si fos un terrible cop del destí, la granja corre perill i posa en risc el futur dels seus habitants.

Des de la plaça del poblat arriben crits i el so d’un caragol de mar. És una senyal d’atac... Aquesta vegada la bellesa de Nova Zelanda haurà de bregar amb un capítol dramàtic en la història dels maoris.

Sarah Lark, autora supervendes alemanya establerta a Espanya, ha seduït més de vuit milions de lectors en més de vint països amb les seves grans sagues familiars ambientades en paratges exòtics. Àmpliament imitada, Lark ha sabut crear i consolidar un nou gènere narratiu, el landscape, en què les seves heroïnes viuen uns destins marcats per l’aventura, els viatges, el romanticisme i la història. Amb la Trilogia del Núvol Blanc (Al país del núvol blanc, La cançó dels maoris i El crit de la terra), va assolir la categoria de best-seller internacional, en un fenomen de boca a boca sense precedents. El segueixen la Saga del Carib (L'illa de les mil fonts i Les onades del destí), ambientada a Jamaica, i la Trilogia del Kauri (Cap als mars de la llibertat, A l’ombra de l’arbre kauri i Les llàgrimes de la deessa maori), situada també a Nova Zelanda. La remor del cargol de mar és el segon volum de la Trilogia del Foc, la seva millor obra fins ara segons els mateixos lectors, que inicià amb L’estació de les flors enceses. Totes les novel•les de Sarah Lark han estat publicades per Ediciones B.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica