Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

La roda de l'oblit

La roda de l'oblit


Ebook
ePub libro mobi libro
ISBN: 978-84-9069-659-0


La roda de l’oblit és un relat molt emotiu els protagonistes principals del qual, l’Alícia i el Baptiste, busquen l’equilibri a les seves vides. El descobriment d’un retrat entre les pàgines d’una novel•la d’Isaac Asimov marcarà la trobada entre tots dos.

Al llarg del llibre, el lector trobarà dues històries paral•leles connectades pel present de l’Alícia, una noia que acaba de patir un daltabaix emocional, i el Baptiste, un exiliat espanyol a França arran de la Guerra Civil, que, a contracor, rememorarà el passat.

Com a nexe entre tots dos, un anarquista desaparegut, el Biel, i un amor a l’horitzó, el Julien.

L’oblit i el dolor seran els ganivets de glaç que apagaran el foc de l’amor.

I l’esperança, una remota guspira que lluita per encendre’n la flama.

Cari Ariño va néixer l’any 1958 a Maella, un poble aragonès proper a la frontera amb Catalunya i banyat pel riu Matarranya.

El 1978 va cursar estudis d’art i periodisme. Es va diplomar en Treball Social (1988) i es llicencià en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada per la Universitat de Barcelona (2007).

El 2014 va publicar la seva primera novel•la, El latido del tiempo (publicada per Ediciones B, com també la seva versió en català, El batec del temps), un relat colpidor que transcorre entre 1920 i 1995, sobre diverses generacions de dones que lluiten contra els prejudicis de la seva època.

Fidel al seu estil narratiu, Cari Ariño ha fet servir de nou, a La roda de l’oblit, tècniques de novel•la històrica i realista, i ha creat els escenaris idonis on els seus personatges despleguen històries suggeridores en les quals es barregen amors, odis, enveges i venjances.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica