Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Llegendes de bruixes

Llegendes de bruixes


Idioma: Idioma: cat catalán
Ebook
ePub libro mobi libro
ISBN: 978-84-9069-695-8


La bruixeria forma part de l’essència del poble i la cultura catalans. Qui no té una àvia que no conegui les propietats curatives de les plantes? Qui no ha gaudit d’històries de bruixes a la vora del foc? Qui no ha taral•lejat alguna vegada la popular cançó catalana «Plou i fa sol»? La geografia catalana és plena de llegendes relacionades amb aquest imaginari popular.

L’autor d’aquest recull és un estudiós del fenomen de la bruixeria a Catalunya i les seves novel•les han enamorat milers de lectors.

Inclou un breu i fantàstic diccionari de bruixeria i unes magnífiques il•lustracions en blanc i negre de la mà d’Albert Alforcea.

David Martí (Barcelona, 1970) és autor de Les bruixes d’Arnes, La metgessa de Barcelona, Les dones sàvies de la muntanya i El caçador de bruixes. Abans de dedicar-se a la literatura, va treballar com a professor, consultor i responsable de projectes relacionats amb les tecnologies per a empreses, organismes públics i entitats sense ànim de lucre. Un dia, però, va decidir deixar-ho tot i canviar de vida. A La revolució interior i El guerrer adormit, va explicar aquest procés. Les seves conferències sobre bruixes, dones sàvies i remeieres són un èxit d’assistència en tota la geografia catalana. Actualment dirigeix el programa de llibres de RNE / R4, El Club Dante, amb molt bona acollida.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica