Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

No sóc d'aquest món

No sóc d'aquest món


Idioma: Idioma: cat catalán
Ebook
ePub libro mobi libro
ISBN: 978-84-9069-340-7


Vet aquí un diari real, que sembla protagonitzat per un personatge de ficció. L’autor segueix durant dos anys un català que viatja pel món dient que «res no és real» i que «vivim en un somni». Es diu Enric Corbera, omple auditoris a Espanya i l’Amèrica Llatina i els seus vídeos a YouTube tenen milions de visionats.

Alhora l’autor s’interessa per la no-dualitat, l’Advaita i el llibre Un curso de milagros, i investiga fins a quin punt, com creuen molts dels seus seguidors, Enric Corbera és capaç de fer miracles.

A Enric Corbera, el segueixen metges d’arreu del món i el seu mètode s’estudia en universitats de l’Amèrica Llatina. Amb tot, és un faedor de miracles? És un il•luminat? Un guru? Que s’hi amaga, darrere el fenomen Corbera? Les preguntes recorren aquest llibre, que mostra una manera de veure la vida radicalment diferent de la de la majoria de la gent.

Un diari sobre allò espiritual i les coses no tangibles. I sobre el camí de consciència protagonitzat per la gent ?cada vegada més gent? que està convençuda que tots som un sol ésser, i que no existim com a éssers individuals.

Gaspar Hernández (1971) Gaspar Hernández (1971) és escriptor i periodista. Ha guanyat el premi Josep Pla amb la novel•la El silenci (2009). També ha publicat la novel•la La terapeuta i l’assaig periodístic L’ofici de viure bé. Ha escrit regularment per al diari El País, El periódico de Catalunya i El Punt Avui. A TV3 ha presentat el programa Bricolatge emocional i a Catalunya Ràdio presenta actualment L’ofici de viure, premi Ciutat de Barcelona per la seva «innovació i rigor», en paraules del jurat.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica