Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Ciutat
Colección: Tràntor 1
Idioma: Idioma: cat catalán
Páginas: 320
Libro
libro físico
19,95 €

thumbnail thumbnail

Otros usuarios que compraron este libroA Ciutat l'espècie humana és poc més que un mite: dels homes que poblaven la Terra no se sap res tret del que expliquen les llegendes creades pels gossos, que són (juntament amb altres éssers) els que han heretat el nostre planeta. Sabrem què se n'ha fet de la humanitat? Quin destí ens espera? N'hem après alguna cosa dels errors del passat? Ciutat ens convida a reflexionar cap a on evolucionem com a espècie sense oblidar en cap moment d'on venim.

Ciutat segueix sent tan llegible avui dia per al públic com ho va ser en la seva primera publicació, el 1952. Combinant temes i idees recurrents en l’obra de Simak, Ciutat és la millor via d’entrada per als lectors que vulguin aprofundir en l'obra d'aquest influent autor de ciència-ficció, un dels grans representants de la Golden Age.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 1

 • 5/oct/2021
  Descargó este producto
  Humans, gossos i robots

  La història de la família Webster, els seus robots i els seus gossos, i la seua petjada en l’evolució futura de la humanitat, és el fil argumental dels relats que composen aquest llibre.
  Les històrie...
  Más

  0 comentarios · · 0
Relacionados
x
Libro
VARIAS EDICIONES
1
0
l
Libro
19,95 €
1
5
x
Libro
VARIAS EDICIONES
0
0