Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Fam! / L’únic amic del foc

Fam! / L’únic amic del foc


Colección: Gatzara 3
Idioma: Idioma: cat catalán
Páginas: 164
Libro
libro físico
17,00 €
ISBN: 9788412761641

thumbnail thumbnail thumbnail


Gatzara és una col·lecció dedicada als autors d’aquí i al fantàstic en català. Dues píndoles literàries contra l’avorriment pel preu d’una. Mireu atentament les cobertes abans de consumir; contraindicades per a pells fines i ments obtuses; possibles efectes secundaris com diversió, rialles i molts WTF!

Fam!

Un grup d’individus, cadascun amb els seus secrets, es troben per casualitat en una cabana aïllada al mig del bosc. A mesura que la nit avança, l’indret es converteix en un escenari claustrofòbic on res no és el que sembla. Una història de suspens que posa en dubte la veritable naturalesa dels seus protagonistes. Una dansa macabra entre el que és desconegut i l’ineludible.

L’únic amic del foc

La Lia és filla del Diable. Així coneix tothom la seva mare, el Diable Foc-roent, una almirallessa retirada que va protagonitzar alguna de les gestes militars més llegendàries de tot l’imperi de les Plèiades. La Lia, ja a punt d’arribar a l’edat adulta, té el somni de convertir-se en exploradora i viatjar per tot l’univers. Aquest somni, però, es veurà truncat quan la seua mare, desesperada pels deutes que l’assetgen, l’obligarà a casar-se amb un príncep de la lluna d’Urtzu, un poble molt ric, però conegut en tota la galàxia per ser uns monstres despietats. La Lia haurà d’acceptar a contracor el seu destí i viatjar cap a aquesta lluna, que amaga uns secrets que poden arribar a marcar el destí de tot l’imperi.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica
Relacionados