Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Guia avançada per a pringades espacials / Lleialtat de lladres

Guia avançada per a pringades espacials / Lleialtat de lladres


Colección: Gatzara 2
Idioma: Idioma: cat catalán
Páginas: 232
Libro
libro físico
18,00 €
ISBN: 978-84-124980-6-6


Gatzara és una nova col·lecció dedicada als autors d’aquí i al fantàstic en català. Dues píndoles literàries contra l’avorriment pel preu d’una. Mireu atentament les cobertes abans de consumir; contraindicades per a pells fines i ments obtuses; possibles efectes secundaris com diversió, rialles i molts WTF!

Guia avançada per a pringades espacials és un títol refotudament llarg. També és un homenatge a l’obra de Douglas Adams, als malaurats protagonistes de les pel·lis de Guy Ritchie, a les iaies toves per fora i dures com el titani a l’interior i als losers del món. Però, sobretot, és la prova fefaent que l’autora no hauria d’intentar fer haikus.

Diuen que compartir és viure, però a bord de la Llúdriga no tots pensen igual. Quan alguns tripulants del capità Xoriguer s’adonen que la seva recompensa augmentarà si no tots els seus companys tornen de la missió que els han encarregat, comencen a ordir un pla per desfer-se del llast humà que els impedeix fer-se rics. Lleialtat de lladres és una delícia per a sàdics i pragmàtics i una tortura per als esperits que creguin en la integritat moral.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica
Relacionados