Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Descobrir Japó Especial - Ei Nitòmans!

Descobrir Japó Especial - Ei Nitòmans!


Especial Descobrir Japó 1Colección: Especial Descobrir Japó 1
Idioma: Idioma: cat catalán
Páginas: 44
pdf libro  

Pon tú el precio de este ebook


El editor de este ebook ha decidido poner un precio mínimo de 1,95 €, sin máximo. ¿Cuánto estás dispuesto a pagar?


Si pagas más de 1,95 € saldrás en el ranking de compradores de este ebook (clientes con perfiles públicos).


L’estiu es època de festivals de tota mena, però aquest 2020 serà totalment atípic en aquest aspecte, ja que la pandèmia del Covid19 ha fet que molts es cancel.lin, alguns es traslladin de dates fins la tardor, i finalment, els que segueixen endavant veuran alterada la seva forma de fer. Aquest es el cas del Festival Nits de Cinema Oriental de Vic.

Els Nitòmans i Nitòmanes han tingut la sort de que aquest festival de cinema oriental es celebri igualment, però tant en la seva durada, de tan sols quatre dies, com la forma de projectar els films o de fer les seves característiques Nits a la Bassa s’ha vist profundament alterat. Malgrat tot els organitzadors no han escatimat esforços per mantindre la seva essència intacta.

Aquest número especial de la revista està dedicat a aquest festival, però no a aquesta edició en concret, encara que hi parlarem, si no al Festival en general, motiu pel que seguirem parlant, per exemple, de la Jazz Cava com un dels Espais del Festival, encara que aquest any no es pugui fer el karaoke de bandes sonores asiàtiques. De les particularitats específiques i com hagin afectat el seu normal desenvolupament ja us en parlarem al proper número de la revista bimestral.

Esperem que tots plegats poguem fruir del millor cinema oriental que arriba a les nostres contrades, i que tots vosaltres gaudiu amb el contingut d’aquest número especial.

Moltes gràcies per llegir-nos!

Contingut

Ei Nitómans!

Festival Nits 2020

Sugiura Asami

Els Espais del Festival

Kritik

Menjar Japonès

Vic, Capital d’Osona


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica