Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Descobrir Japó Num.2

Descobrir Japó Num.2


Revista Descobrir Japó 2Colección: Revista Descobrir Japó 2
Idioma: Idioma: cat catalán
Páginas: 44
pdf libro  

Pon tú el precio de este ebook


El editor de este ebook ha decido no ponerle precio. ¿Cuánto estás dispuesto a pagar?

¡Atención! Si pagas por encima de la media de este ebook te podrás descargar una edición especial. Contingut addicional edició Premium: un dossier especial de 16 pàgines sobre el Hanamí que inclou la descripció dels tipus i les espècies d’arbres Sakura que us podeu trobar, així com alguns suggeriments de llocs per fer-lo.

Si pagas más de 0,00 € saldrás en el ranking de compradores de este ebook (clientes con perfiles públicos).


Gairebé ja tenim a sobre la primavera, i amb ella arriba una de les festes més multitudinàriament seguides al Japó: el Hanami. El Hanami o contemplació del cirerers potser ha deixat de tindre la seva significació inicial per passar a ser una excusa per menjar i veure al aire lliure amb amics o companys, però segueix sent un dels moments més esperats del calendari per part dels japonesos, i es per això que en aquest número li hem dedicat el dossier especial que podeu aconseguir amb la edició Premium de la revista.

La primavera es una època de renaixement, del retornar de la vida, i una de les formes més poètiques d’expressar aquest moment es a través dels Haiku, dels que us en parlem en el bloc principal de la revista, així com de un dels seus màxims exponents, Matsuo Bashō, considerat per molts un dels pares d’aquesta forma de copsar un instant de la forma més bonica possible.

Però la importància que se li dona al Hanami no pot eclipsar un altre celebració important com es el Dia de les Nenes, o Hina Matsuri, al que li hem dedicat la nostra portada.

Contingut

Noticies

Novetats

Matsuo Bashō 松尾芭蕉 (1644-1694)

Haiku, la màgia de captar el moment

El Ien (円)

Hina Matsuri, el Festival de les Nenes

Tō-ji (東寺)

Haru Ichiban

Feng Shui

Moxibustió

Què es el Reiki?

Dossier especial: Hanami (només edició Premium)

El Hanami

Tipus de Sakura

Espècies de Sakura

On fer Hanami?

Galeria de Fotos


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica