Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Descobrir Japó Num.4

Descobrir Japó Num.4


Revista Descobrir Japó 4Colección: Revista Descobrir Japó 4
Idioma: Idioma: cat catalán
Páginas: 44
pdf libro  

Pon tú el precio de este ebook


El editor de este ebook ha decido no ponerle precio. ¿Cuánto estás dispuesto a pagar?

¡Atención! Si pagas por encima de la media de este ebook te podrás descargar una edición especial. Contingut addicional edició Premium: un dossier especial de 32 pàgines sobre el 75 Aniversari del llançament de les bombes atòmiques de Hiroshima i Nagasaki.

Si pagas más de 0,00 € saldrás en el ranking de compradores de este ebook (clientes con perfiles públicos).


La vida de la majoria de nosaltres s’ha trastocat completament amb motiu de la pandèmia global del Covid19: molts esdeveniments, com els JJOO de Tōkyō, s’han cancel•lat o aplaçat; molta gent veu com perillen les seves esperades vacances al Japó; la economia i la societat han sofert un fort cop... però el que es important en aquests moments es que les coses cal prendre-se-les amb calma, deixar de banda per un temps el nostre frenètic ritme de vida i mirar-nos la situació amb perspectiva, i per ajudar-nos, res millor que una bona tassa de té.

Com haureu pogut deduir per la nostra portada, en aquest número ens hem centrat bàsicament en el té verd japonès i el món que l’envolta, un element bàsic de la societat japonesa, no sols en el seu aspecte culinari, si no també en el cultural. I si hi ha un lloc al Japó especialment important pel seu té, aquest es Uji, una població propera a Kyōto, que apareix amb nom propi a la historia japonesa, no sols pel té de qualitat que s’hi produeix, si no també per ser una localització important per a una obra immortal com el Genji Monogatari, i pels seus monuments. Es per això que, pels que vulgueu aprofundir més en aquest paratge, el suplement de la edició Premium es un dossier complet sobre la població que us pot ser molt útil per anar-hi un cop restablerta la normalitat post Covid19.

Contingut

Noticies

Opinió

Novetats

Historia del Té

Tipus de Té

Chadō

El Llibre del Té

Cases del Té

Braç de Gitano de Té Verd

Umai-cha

Uji, el País del Té

El Dia dels Nens

Kendama

Centro Shoshinkan

Dossier especial: Uji (només edició Premium)

Uji, Prefectura de Kyōto

Mapa turístic de Uji

Byodoin

Ujigami Jinja

Altres llocs de interès

Museu Genji Monogatari

Genji Monogatari


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica