Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Descobrir Japó Num.5

Descobrir Japó Num.5


Revista Descobrir Japó 5Colección: Revista Descobrir Japó 5
Idioma: Idioma: cat catalán
Páginas: 44
pdf libro  

Pon tú el precio de este ebook


El editor de este ebook ha decido no ponerle precio. ¿Cuánto estás dispuesto a pagar?

¡Atención! Si pagas por encima de la media de este ebook te podrás descargar una edición especial. Contingut addicional edició Premium: un dossier especial de 16 pàgines sobre els atractius turístics de la ciutat de Matsumoto.

Si pagas más de 0,00 € saldrás en el ranking de compradores de este ebook (clientes con perfiles públicos).


A punt d’arribar la tardor, al Japó es temps de momiji, quan les fulles es tornen vermelles i els paisatges passen a tindre uns colors terrosos i vermellencs que val la pena contemplar amb calma. Com també es habitual contemplar la Lluna en aquests dies de setembre. I es que el Festival de la Lluna es un esdeveniment a molts recons del país, com a Matsumoto, a la Prefectura de Nagano, on al peu del seu famós castell del corb es realitza un festival especial dedicat a ella. Però com Matsumoto es molt més que el seu castell, està més que justificada una visita complerta a la ciutat, encara que el Festival de la Lluna en sigui la excusa. Es per això que al dossier especial que es pot aconseguir amb la Edició Premium d’aquest número de la revista us parlem de la ciutat i els seus principals atractius turístics.

Però la tardor també es quan es comença a elaborar el nou sake, una beguda alcohòlica característica del japó que, si be gairebé tothom coneix el que és, es un gran desconegut a Occident. Per això li hem dedicat la major part d’aquest número, mostrant-vos des de els tipus diferents que hi ha a com es fabrica. I això sense oblidar que hi ha sakes elaborats fora del Japó que no tenen res que envejar als sakes japonesos.

Contingut

Noticies

Tsukimi (月見)

Sake, la beguda dels deus

Kenshō Sake

Seda Líquida

KitKat sabor sake

Museu del Sake de Kotohira

Oishinbo

Dossier especial: Matsumoto (només edició Premium)

Matsumoto

Mapa turistic

Castell de Matsumoto

Escola Kaichi

Museu de la Ciutat

Nawate Dōri

Passejant per Matsumoto


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica