Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

El Biblionauta Núm. 1

El Biblionauta Núm. 1

L'almanac de ciència ficció, fantasia i terror de les comarques gironines


Ebook
pdf libro
DESCARGAR
PAGO SOCIAL

Otros usuarios que descargaron este ebook


TOP COMPRAS/DESCARGAS POR PAÍSES
España
México
Argentina
Dinamarca
Perú
TOP COMPRAS POR CIUDADES
ESBarcelona
ESBanyoles
ESGirona
ESMadrid
ESLleida
ESBenidorm
USMinneapolis
ESValencia
ESMoncada
GTGuatemala City

La revista El Biblionauta neix des de la pàgina web del mateix nom amb la voluntat d’esdevenir referent dels gèneres fantàstics a la província de Girona. 

En aquest primer número, amb una portada realitzada a partir d'una vinyeta de Jaime Brocal Remohí, Josep Sancho comença repassant diversos esdeveniments provincials: la celebració del Dia de l'Orgull friky a la llibreria Low Cost de Figueres, la filmació de la sisena temporada de la sèrie Joc de trons a Girona, la celebració del festival de cinema fantàstic i de terror Acocollona't, l'aplec de la XXXVIII Ter-Cat o les jornades Star Wars que van tenir lloc al llarg d'una setmana a Figueres, entre d'altres.

A més, a la revista també hi ha un espai per a la creació literària que pretén atreure els aficionats al gènere fantàstic en general. En aquest número, els sis relats que hi podeu trobar són aquests: “L’esfera celestial” de Joan Manuel Soldevilla, “Holocaust cetaci” de Jordi Casals, “He escoltat el corn de Carlemany” d'Enric Bassegoda, “El bol de fusta” de Maria Mercè Cuartiella, “El projecte Algia” de Carles Gironès i “La roca de l’escrofall” de David "Callahan" Ruiz.

Aquest número ofereix també una entrevista en profunditat a l'escriptor David Sandó, autor de la novel·la La fortaleza de las mil mentes, un interessant article d'opinió de Joan Manuel Soldevilla sobre la semidesconeguda novel·leta gràfica "Anillo carcelario" (feta conjuntament amb el gran dibuixant Jaime Brocal) i diverses ressenyes d'obres de gènere fantàstic d'autors de la província, a càrrec de Daniel Genís. En el terreny de les il·lustracions, en aquest primer volum es poden veure dibuixos originals de Rafa Villalón, el ninotaire Joan Antoni Poch (JAP), la Montse Miquel i en Jordi Martínez. I fotografies de Meri Motos i Josep M. Dacosta.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica
Relacionados
e
Ebook
SOCIAL
0
0

catalán El Biblionauta Núm. 2

de varios autores

e
Ebook
SOCIAL
0
5

catalán El Biblionauta Núm. 3

de varios autores

e
Ebook
SOCIAL
0
5

catalán El Biblionauta Núm. 4

de varios autores