Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

El Biblionauta Núm. 3

El Biblionauta Núm. 3

L'almanac de ciència ficció, fantasia i terror de les comarques gironines


Idioma: Idioma: cat catalán
Páginas: 88
Ebook
pdf libro
DESCARGAR
PAGO SOCIAL

Otros usuarios que descargaron este ebookEnlaces externos

El Biblionauta

GoodReads

TOP COMPRAS/DESCARGAS POR PAÍSES
España
TOP COMPRAS POR CIUDADES
ESBarcelona

En aquest tercer número, com és habitual, la coberta també ha anat a càrrec de Carlos Acedo. A l'interior, ens fem ressò en primer lloc d'aquells esdeveniments fantàstics de la província de Girona que ens han tingut ocupats aquests 12 mesos: el dia de l'orgull friqui a la Low Cost, el Girocòmic, la Figueres Galàctica III, l'Acocollona't, les jornades de ciència-ficció de Girona...

A la secció "Ficcions", de creació literària, s'hi pot llegir: un relat de ciència-ficció distòpica del gran Salvador Macip que, sens dubte, ens transportarà a realitats no tan fictícies; un relat molt breu i molt bellament escrit de Damià Bardera, amb ressonàncies a un clàssic del terror fantàstic que tots coneixereu, El retrat de Dorian Gray; un relat llarg i molt ben tramat de Montse Castaño, en la mateixa línia d'homenatge als clàssics de l'anterior; un conte que l'any passat va guanyar el concurs de relats inspirats pel museu Darder, obra del banyolí Josep Masanas, i que apareix aquí publicat per primera vegada; el debut literari d'Antoni Herrero,  que ens regala un relat fet a base de fragments creuats sobre el tema dels viatges temporals; i finalment, un text inclassificable d'un autor inclassificable, Jair Domínguez, recent guanyador del Premi Ictineu a millor novel·la fantàstica per Perímetre.

A més, en aquesta ocasió hem inclòs un setè relat, en una secció especial. Es tracta del relat guanyador de la primera edició del Premi de Narrativa curta de gènere fantàstic ciutat de Figueres, i que aquest any va recaure en Marc Juera.

Pel que fa a les il·lustracions, en aquesta ocasió es poden veure dibuixos de Rafa Villalón, que ja havia participat en els números anteriors i d'Irina Casas i Anna Sanjuan, dos joves talents que hem tingut l'honor de descobrir i que us apropem perquè també les gaudiu. També cal esmentar la divertida vinyeta que ens ha regalat la Judith Frigola, de la llibreria Bookman, que acompanya l'editorial.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 1

  • 24/dic/2017
Relacionados
e
Ebook
SOCIAL
0
0

catalán El Biblionauta Núm. 1

de varios autores

e
Ebook
SOCIAL
0
0

catalán El Biblionauta Núm. 2

de varios autores

e
Ebook
SOCIAL
0
5

catalán El Biblionauta Núm. 4

de varios autores