Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

En Joko celebra l'aniversari

En Joko celebra l'aniversari


Colección: Afàsia
Idioma: Idioma: cat catalán
Páginas: 139
Libro
libro físico
16,00 €
ISBN: 978-8-49495-330-9


Els congressistes han arribat a la ciutat, amb la prepotència que els atorga estar farcits de diners. Per desplaçar-se, s’enfilen al gep dels treballadors a canvi d’un propina que supera amb escreix el seu magre salari. En Joko es resisteix a ser domat, però, de la mateixa manera que la resta dels seus companys, acaba servint abnegadament els congressistes, temptat pels diners i l’evasió de la rutina del seu lloc de treball, així com per l’esperança de construir un futur millor per a ell i els seus. Però aviat s’adonarà que el seu avenir ha quedat lligat indissociablement al dels congressistes, un malson que ha entrat fins al rebedor de casa seva.Una faula sobre com la classe parasitària depreda i emmetzina les vides dels treballadors, narrada amb l’humor visceral de Roland Topor.

Un relat sobre la deshumanització, la cosificació o bestialització de l’altre; sobre la cruel delectança de l’explotador. Bernard Quiriny. Le Noveau Magazine Littéraire. 

Poeta incomprès, dramaturg escarnit, dibuixant ignorat, Roland Topor està sent a poc a poc redescobert, i, per fi, reconegut como el que sempre ha estat: algú que mai no va fer cap concessió als moralistes de la seva època i que perviurà com un dels gran noms de l’absurd i el surrealisme. Romain González. Vice.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica