Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Incívica Barcelona

Incívica Barcelona


Ebook
ePub libro mobi libro pdf libro

No us heu embarcat mai en una aventura fora de sèrie dins de les entranyes de la Ciutat Comtal? Aquells qui n'hagueu experimentat alguna, de ben segur que reviureu algun record recòndit o, simplement, passareu una estona entretinguts amb els setze relats que ens narra Guerau X. Casol d'una manera sui generis. Aquest jove escriptor del barri de Les Corts, llicenciat en Història i amant de l'arqueologia, ens presenta una visió poc ortodoxa de la vida del jovent barceloní i defuig de mostrar la cara postissa a la qual ens tenen acostumats. Alhora planteja conflictes reals que resten latents a la majoria de la nostra societat sense perdre de vista la realitat dels carrers de la gran ciutat. Una col•lecció de relats com Fugint, sempre fugint, Sexe haitià o Que'ls petin els quals us captivaran pel seu estil senzill, amè i pròxim a Bukowski o a Welsh –això sí, a la catalana- on no hi falta humor, tensió, grolleries i degeneració moral, al mateix temps que hi apareixen nombrosos exemples de lèxic de carrer que faran les delícies d'aquells qui demanden una literatura més aspra i menys edulcorada en la nostra llengua, tal com raja.

Guerau X. Casol decidit a auto-publicar la seva obra, ho va aconseguir a través de l'editorial gracienca Descontrol Editorial i finançant-se mitjançant un Verkami al mes febrer de 2014. Actualment ja ha venut més de 300 còpies de la segona edició en suport físic. Trobareu Incívica Barcelona en aquest format a la Ciutat Invisible de Sants, a l’Aldarull a Gràcia, i a Girona a la Geli i Sweet Books. I per suposat a Lektu.com en format digital.

En resum, un recull de relats trepidants dirigits a tots aquells qui ja fa temps que creuen que hauria d'existir més literatura ‘maleïda’ sobre el modus vivendi del Cap i Casal. Un col•lectiu urbà que des de fa més de vint anys contempla una ciutat orientada al turisme desenfrenat que, en tant que cívica, s'ha convertit en un producte totalment fora de la ciuitas clàssica, una ciutat totalment incívica.

<<Per últim va deixar el pàrquing enrere assegurant-se que mirades tafaneres no el tinguessin controlat, a través del reflex intern de les Ray Ban que havia mangat al pis de Gràcia va veure com el vehicle començava a cremar d'una manera prodigiosament controlada i efectiva...>>

"Els fets no deixen d’existir perquè s’ignorin" A. Huxley.

Gaudiu d'aquests relats trepidants i plens d'acció ambientats a la Barcelona més gamberra!!!

*Ressenya de Marc Aragüés Forga, llicenciat en filologia clàssica.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 5

  • Drac Borni
    por Drac Borni · 10/mar/2019
  • 10/sep/2015
    Descargó este producto
  • 4/sep/2015
  • 4/sep/2015
  • 4/sep/2015
Relacionados
e
Ebook
SOCIAL
0
4.33
e
Ebook
2,99 €
0
5