Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

La paradoxa de ser

La paradoxa de ser

Llibreta borda I


Pensament i vida 1Colección: Pensament i vida 1
Idioma: Idioma: cat catalán
Palabras: 17400
Páginas: 92
Tamaño: 427 ks
Ebook
ePub libro pdf libro
ISBN: 978-84-16304-60-8
Llibre imprès
libro físico
10,00 €
ISBN: 9788416304608


A mitjans de 1980, quan Pep Rosanes-Creus compta vint-i-tres anys, se li diagnostica esclerosi múltiple, tot i que els primers símptomes ja se li havien manifestat als divuit. Aleshores —novembre de 1980— comença a escriure un dietari, al qual donarà el títol genèric de Llibreta borda, que mantindrà fins al 1996. Aquesta obra abasta deu llibretes manuscrites, la lectura de les quals revela una ambició que va més enllà de l’apunt immediat, ans hi ha una elaboració del discurs que, fins i tot per sobre del gran interès d’aquest document com a font de dades per aprofundir en el coneixement de la vida i l’obra del poeta, en fa una objecte literari de primer ordre.

Una obra que val sobretot per la qualitat d'una prosa treballada meticulosament. Lluny de l'apunt impressionista, hi ha un treball rigorós, seguint l'estela de mestres com Poe, Valéry i, sobretot, Espriu.

Amb el volum que ara presentem, La paradoxa de ser, encetem la publicació de la Llibreta borda, ja que és el nostre objectiu oferir-la sencera al públic al llarg dels propers mesos.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica