Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Biblioteca de Llibres Inexistents

Biblioteca de Llibres Inexistents


Idioma: Idioma: cat catalán
Palabras: 5609
Páginas: 33
Tamaño: 2 Mb
ePub libro mobi libro pdf libro  

Pon tú el precio de este ebook


El editor de este ebook ha decido no ponerle precio. El precio recomendado es de 2,00 €. ¿Cuánto estás dispuesto a pagar?

¡El precio medio abonado es de 1,00 €!

Si pagas más de 0,00 € saldrás en el ranking de compradores de este ebook (clientes con perfiles públicos).


TOP CLIENTES
2,00 €
2,00 €

TOP PAÍSES MEDIA PAGO
España2,00 €

TOP CIUDADES MEDIA PAGO
Manresa2,00 €
Barcelona2,00 €

Otros usuarios que compraron este ebookDe vegades fas les coses esperant que la resposta serà la de sempre: minsa. Però a tuitort no pot un confiar-se mai. Vaig fer un tuit pensant que vint o trenta de les persones amb qui ens seguim voldrien participar i, oh sorpresa, va començar a fer FAV tota una pila de gent desconeguda. Els primers cinquanta va ser divertit però vaig dir prou. Ni cas. I, a més, entre la gent que no em seguia anaven apareixent amics que sí i que s’havien quedat fora de la cinquantena inicial. Vaig ampliar a cent. Van ser 177 FAVs. Ja sé que per molts aquesta és una quantitat força risible però queda bastant lluny dels meus números habituals.

Vaig anar fent, a una velocitat sorprenent. Podríem dir que vaig entrar en una mena de trànsit, com si realment estigués a una biblioteca de llibres inexistents i només em calgués prendre’n un i llegir la sinopsi de la contraportada. El resultat ha estat d’allò més satisfactori: 5609 paraules, 32374 caràcters (270 per tuit), 120 sinopsis de llibres basats en la BIO d’aquell qui va fer FAV a un tuit escrit en un dilluns avorridot.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica
Relacionados