Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Misteri sota la plaça

Misteri sota la plaça

Una història d'arqueòlegs


Ebook
ePub libro mobi libro pdf libro

Otros usuarios que compraron este ebookEnlaces externos

Misteri sota la plaça


Un grup d’estudiants de secundària salva de morir ofegat un famós arqueòleg americà, que s’està al Penedès per fer un estudi de dos establiments de l'orde dels Hospitalers: l'ermita de S. Valentí de les Cabanyes i l’església de S. Joan de Vilafranca.

Algú ha intentat matar-lo i, mentre es recupera, dos nois del grup: la Muntsa i el Roger aniran seguint diferents pistes, que els portaran a conèixer l'arqueòloga vilafranquina Caterina Cantí i a fer un gran descobriment arqueològic dins la capella de S. Joan, que havia format part de l'antic convent de la Comanda de l'orde de l’Hospital de Sant Joan.

Els protagonistes es mouen per escenaris tan coneguts com són les dues esglésies abans esmentades, la cova de la Guineu i la font de Llinars a la serra de Font-rubí; la Biblioteca Torres i Bages, el campanar de Santa Maria i altres llocs de Vilafranca.

Gràcies a les pistes trobades i a la consulta de diferents documents principalment del llibre “La capella de Sant Joan” de Montserrat Miret, aconsegueixen desemmascarar els motius poc clars pels quals l'arqueòleg accidentat s'està al Penedès.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica