Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

[17/05/2020] La mestra del te i la investigadora

[17/05/2020] La mestra del te i la investigadora


Idioma: Idioma: es español
Libro
libro físico
NO DISPONIBLE
18,95 €
ISBN: 978-84-120576-6-9

Otros usuarios que compraron este libro
Amb una làmina numerada i signada per Marina Vidal. Els enviaments arribaran a les vostres cases a partir del 17 de juny. 

Aquest volum recull cinc històries de l’univers ucrònic Xuya (quatre relats i la novel·la curta que dona nom al llibre), on l’Imperi xinès descobreixen Amèrica abans que els europeus, i aconsegueix així l’hegemonia mundial durant mil·lennis.

A La mestra del te i la investigadora una nau de càrrega apartada del servei militar després d’una lesió traumàtica, la Filla de l’Ombra, ha passat a guanyar-se la vida de manera precària com a mestra artesana d’infusions que alteren la ment dels viatgers de l’espai per al seu propi confort. Mentrestant, l’acadèmica esquerpa i excèntrica Long Chau vol trobar un cadàver per als seus estudis científics. Quan la Long Chau entra al despatx de la Filla de l’Ombra, aquesta espera un encàrrec desagradable però fàcil. Quan resulta que el cos que troben ha estat assassinat, la Long Chau se sent empesa a investigar i arrossega la Filla de l’Ombra amb ella.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica