Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Antic llinatge
Colección: OTRAS EDITORIALES
Idioma: Idioma: cat catalán
Páginas: 200
Libro
libro físico
19 uds disponibles
20,00 €
ISBN: 978-84-121195-9-6

thumbnail

Otros usuarios que compraron este libroEl llibre Antic llinatge, d'Adrian Tchaikovsky, amb làmina i punt de lectura de regal.

Despeses gratuïtes des de 30€ (península).

«Qualsevol tecnologia prou avançada és indistingible de la màgia». Per abordar aquesta qüestió Adrian Tchaikovsky ens ofereix una original aventura narrada a dues veus.

En un planeta llunyà en Nyr, antropòleg transhumà que estudia els descendents dels primers colons espacials, rebrà la visita de la Lynesse Quarta Filla. La jove invocarà el pacte entre la seva família i el bruixot per derrotar el dimoni que terroritza el regne. Però en Nyr no és cap bruixot, té prohibit intervenir i sap que els dimonis no existeixen. O potser es troben més a prop del que sembla?

Adrian Tchaikovsky (Woodhall Spa, Anglaterra, 1972). Escriptor britànic guanyador dels premis Arthur C. Clarke i BSFA, autor d'exitoses sèries de ciència-ficció com «Children of Time» i «Shards of Earth». Combina l'escriptura d'extenses sagues amb novel·les curtes com «Trescafocs», «Un dia tot això serà teu» o «Antic llinatge».

Una història èpica d'una terra governada per la màgia, o una crònica sòbria d'un món colonitzat per la ciència; la doble visió incrustada en aquest relat funciona de meravella.

– The Wall Street Jounal

Aquest llibre demostra en tot moment l'escrupolosa voluntat d'unir la construcció immersiva de nous mons pròpia de la fantasia èpica amb els esclats enginyosos i alternatius de la ciència-ficció d'alta volada.

– The New York Times


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica