Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Bons Averanys
Colección: OTRAS EDITORIALES
Idioma: Idioma: cat catalán
Páginas: 464
Libro
libro físico
25,50 €
ISBN: 9788412493023

thumbnail

Otros usuarios que compraron este libroEl llibre Bons averanys amb punt de lectura d'obsequi.

Despeses gratuïtes des de 30€ (península).

Un dimoni anomenat Crowley i un àngel anomenat Aziraphale estan destinats a viure entre els humans i intentar influenciar en les seves vides, així que al llarg dels anys forgen una mena d'amistat -més per frec que per afecte-. Un bon dia del segle XX els seus superiors encarreguen a Crowley que canviï l'Anticrist, que acaba de néixer, per un altre nadó de la clínica, però les coses no surten com el dimoni tenia planejat. El petit fill de Satanàs creix amb el nom d'Adam en una família normal i corrent, mentre Crowley i Aziraphale estan pendents de Nigromant, el nen que creuen que iniciarà la fi del món. Un bon dia, quan l'infern envia a l'Anticrist un gos malèfic com a mascota i aquest no arriba a casa de Nigromant, l'àngel i el dimoni s'adonen que hi ha hagut un error. I decideixen buscar el veritable Anticrist.

ELS AUTORS

Neil Gaiman ha estat número u de vendes a les llistes del New York Times i és autor de més de vint llibres, inclosos Mites nòrdics, American Gods i El llibre del cementiri. Entre els molts premis literaris que ha guanyat hi trobem les medalles Newbery i Carnegie i els premis Hugo, Nebula, World Fantasy i Will Eisner. Originari d'Anglaterra, Gaiman viu ara als Estats Units.

Sir Terry Pratchett va ser l'autor de més de cinquanta llibres amb un enorme èxit internacional, inclosa la sèrie del Discmón. Guardonat amb la Medalla Carnegie, va ser nomenat Oficial de l'Orde de l'Imperi Britànic en reconeixement pels seus «serveis a la literatura». Pratchett, que va viure a Anglaterra, va morir l'any 2015 a l'edat de seixanta-sis anys.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica