Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Compte! Conté Contes! signat

Compte! Conté Contes! signat


Colección: OTRAS EDITORIALES
Idioma: Idioma: cat catalán
Páginas: 144
Libro
libro físico
19,50 €
ISBN: 978-84-124930-8-5


El llibre Compte! Conté Contes!, d' Ivan Ledesma, signat i amb punt de llibre de regal.

Enviaments i recollides a mesura que l'autor vagi passant a signar.

Despeses gratuïtes des de 30€ (península).

Compte! Estàs llegint la sinopsi d’un llibre perillós. És ple de relats que et salten dins del cap i no volen abandonar-te. Després no diguis que ningú no t’ho va advertir. El cuc ple de dents ha tornat al nostre món i encara que no recorda qui és, sí que sap com pot acabar amb aquesta gana voraç que el consumeix. La porta d’una dimensió infernal s’ha obert en una vella mina abandonada i exigeix que se li reti homenatge amb sacrificis. Les arrels s’han apoderat del món i no permeten que ningú se salvi de buscar un lloc amb aigua i sol on passar la resta de l’eternitat. Els fantasmes trenquen la monotonia en les llargues hores del torn de nit de l’hospital, i les infermeres ja els coneixen prou bé...

• Ivan Ledesma, que és guionista per plataformes com Netflix o Amazon Prime, i va guanyar el Premi Joaquim Ruyra amb la novel·la Negorith, ara ens presenta el seu primer recull de contes.

Compte! Conté contes! ens trasllada a un univers de terrors propis i propers que són a l’altra banda d’aquestes pàgines, al teu carrer, al teu poble, darrere la porta d’aquell ascensor que té els llums fosos. Darrere teu. Ara.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica