Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

El messies de Dune

El messies de Dune


Libro
libro físico
NO DISPONIBLE
25,95 €
ISBN: 978-84-126144-0-4

thumbnail

Otros usuarios que compraron este libroEdició limitada amb la segona làmina de la col·lecció d'autors (Frank Herbert), obra de Maria Picassó.

A partir de 30€ despeses d'enviament gratuïtes.

Dotze anys després dels fets descrits a Dune, Paul “Muad’Dib” Atreides governa com a emperador. Després de ser nomenat messies pels fremen, es desencadenà una gihad que va conquerir la major part de l’univers. Paul és l’emperador més poderós que s’hagi conegut mai, però es veu impotent per aturar els excessos letals del gegant religiós que ha creat. Tot i el gran nombre de morts d’aquesta guerra santa,  les visions predictives de Paul alerten que tot serà molt pitjor. Motivat per aquest coneixement, Paul desitja reconduir la humanitat en un camí que no la porti a la destrucció, alhora que actua com a governant de l’imperi i líder religiós dels fremen.

Frank Herbert, nascut a Tacoma el 1920, és un dels grans escriptors nord-americans de la ciència-ficció. Periodista i pensador ecologista, defensor de l’autosuficiència i de la relació entre societat i ecosistema, va començar a escriure articles i relats a partir dels anys 50 i l’any 1965 va publicar el que es considera la seva millor obra; la saga de Dune. Frank Hebert també és autor de molts altres títols entre els quals destaquen The White Plague, The Dosadi Experiment, i Destination: Void. Ha estat guardonat amb el premi Nebula i premi Hugo, així com amb el Premi Internacional de Fantasia. 


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 1

  • Ramon Jordi Morera Urballa
    por Ramon Jordi Morera Urballa · 21/dic/2022
    Descargó este producto