Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

L´exorcista

L´exorcista


Colección: OTRAS EDITORIALES
Idioma: Idioma: cat catalán
Libro
libro físico
2 uds disponibles
23,90 €
ISBN: 9788412198867

thumbnail thumbnail

Otros usuarios que compraron este libroEnviaments a partir del 18 de febrer. Targeta amb la il·lustració dedicada per David Rendo, tote bag i punt del llibre de regal. 

Despeses d'enviament gratuïtes a partir de 40€ (península). 

Edició en tapa dura i commemorativa 50ª aniversari. 

El pare Damien Karras passa per una profunda crisi de fe després d’haver perdut qui més s’estimava. Quan l’actriu Chris MacNeil recorre a ell desesperada pel comportament erràtic i violent de la seva filla Regan, el pare jesuïta conclou que la nena ha estat posseïda per un esperit diabòlic. Amb l’ajuda del pare Merrin, un exorcista experimentat, en Karras farà tots els possibles per tornar a creure i salvar la Regan d’un destí fatal.

Inspirat en el relat d’una possessió demoníaca durant la dècada dels quaranta, William Peter Blatty fou l’artífex d’una de les trames més controvertides que s’han escrit mai. L’obra, amarada d’una cruesa i d’una profanitat sense precedents, ha inquietat i aterrit generacions de lectors. L’exorcista és una història esgarrifosa i addicti- va que ha esdevingut la novel·la de terror per excel·lèn- cia i ha transformat la cultura popular per sempre.

Ara, aquest best-seller número u cobra vida, per prime- ra vegada en català, en l’edició revisada i ampliada per l’autor. Es tracta, en paraules del mateix Blatty, de «la versió per la qual m’agradaria que em recordessin».


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica