Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

La cinquena estació

La cinquena estació


Libro
libro físico
9 uds disponibles
24,50 €
ISBN: 978-84-12-49300-9

thumbnail thumbnail

Otros usuarios que compraron este libroEl llibre La cinquena estació de N. K. Jemisin amb mapa de regal.

Despeses gratuïtes des de 30€ (península).

Tres coses terribles passen en un sol dia. L'Essun, una dona que viu una vida normal en un poble petit, torna a casa i descobreix que el seu marit ha assassinat brutalment el seu fill i ha segrestat la seva filla. Mentrestant, el poderós Sanze, l'imperi mundial les innovacions del qual han estat la base de la civilització durant mil anys, s'ensorra quan la majoria dels seus ciutadans són assassinats per servir la venjança d'un boig. I el pitjor de tot, al vast continent conegut com la Quietud, una gran esquerda vermella s'ha esquinçat al cor de la terra, vomitant cendres suficients per enfosquir el cel durant anys. 

N. K. Jemisin va ser criada entre Mobile (Alabama) i Nova York. Tot i tenir un agent literari des del 2005, la seva primera novel·la (The killing moon, finalment publicada el 2012) no es va vendre inicialment, ja que el gènere de l'època era significativament menys receptiu per a la seva fantasia inclusiva. En lloc d'això, va reescriure des de zero una vella novel·la, que es va vendre per convertir-se en The Hundred thousand kingdoms (2010) i les seves seqüeles. El 2016, la seva novel·la La cinquena estació va guanyar el premi Hugo a la millor novel·la, convertint Jemisin en la primera persona negra que va guanyar en aquesta categoria. El 2017 va tornar a guanyar per The obelisk gate, i després per tercera vegada el 2018 per The stone sky, convertint-la en la primera persona de la història del gènere que va guanyar la millor novel·la Hugo tres vegades consecutives. En total, les seves novel·les i ficcions curtes han guanyat Hugos, un Nebula i dos premis Locus i han estat traduïdes a més de 20 idiomes.

La cinquena estació és la primera novel·la de La Terra Fragmentada, sèrie que barreja fantasia i ciència-ficció, i que ha fet mereixedora a la seva autora, N. K. Jemisin, de tres Premis Hugo consecutius a la millor novel·la.

• Sexisme, classisme o racisme, són alguns obstacles que enfrontaran les protagonistes del llibre.

• Recentment, Sony Pictures Entertainment ha adquirit els drets cinematogràfics per l'adaptació de la sèrie La Terra Fragmentada

“A la fi del món, una dona ha d'amagar el seu poder secret i trobar la seva filla segrestada en aquesta intricada i extraordinària novel·la guanyadora del premi Hugo sobre el poder, l'opressió i la revolució.” New York Times


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica