Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Neverwhere. Sota Londres

Neverwhere. Sota Londres


Colección: OTRAS EDITORIALES
Idioma: Idioma: cat catalán
Páginas: 432
Libro
libro físico
5 uds disponibles
23,90 €
ISBN: 978-84-123827-5-4

thumbnail thumbnail thumbnail

Otros usuarios que compraron este libroEl llibre Neverwhere. Sota Londres amb targeta i punt de lectura de regal.

Despeses d'enviament gratuïtes des de 30€ (península).

Una de les obres cabdals del gran Neil Gaiman, i del gènere fantàstic, per primera vegada en català.

Traducció de Lluís Delgado.

Sota els carrers de Londres s'hi amaga un món que ningú no arribaria mai a somiar. Es tracta d'una ciutat subterrània fora de norma, on hi conviuen monstres, àngels i assassins, l'indret on es perden sense remei els qui s'escolen per entre les escletxes del caos i la rutina que governen la capital britànica.

Una nit en Richard Mayhew, un jove empresari amb una vida absolutament anodina, socorre la Porta, una noia que jeu ferida a la vorera. Poques hores després, en Richard ha estat esborrat inexplicablement de la memòria de la ciutat: de cop i volta la seva promesa no el reconeix, els taxis no s'aturen quan els crida i nous llogaters han ocupat l'apartament on viva. En Richard no tardarà a descobrir que la Porta ve de Neverwhere, un Londres amagat sota terra, un indret d'ombres i de fosca on ara ell ha quedat proscrit. En no trobar la manera de tornar al Londres de Dalt, en Richard no tindrà altre remei que acompanyar l'enigmàtica noia i el seu peculiar seguici en una croada d'allò més perillosa.

L'edició, la primera mai publicada en català, inclou un relat ambientat en l'univers de Neverwhere: Com el Marquès va recuperar l'abric, així com escenes que van esser retallades en les primeres edicions.

Neverwhere és un best-seller indiscutible i una de les més grans obres de fantasia que s'han escrit mai.

Seleccionat per TIME com un dels cent millors llibres de fantasia de tots els temps.

Neil Gaiman és un autor mundialment reconegut, guardonat amb premis Hugo, Nebula, World Fantasy Award i Bram Stoker entre d'altres.

Gaiman està treballant en una seqüela per Neverwhere.

Neil Gaiman (1960, Hampshire, Regne Unit) és un reconegut i prolífic guionista i autor de novel·les, novel·les gràfiques i poemes. Va descobrir de ben petit la seva passió per la literatura amb Tolkien, Edgar Allan Poe i Ursula K. LeGuin, i començà la seva trajectòria professional en el món del periodisme. Aviat va donar-se a conèixer amb The Sandman, la popular sèrie de novel·les gràfiques amb què se'l va guardonar amb el World Fantasy Award.

A Gaiman se'l coneix per les seves novel·les de fantasia i ciència ficció per a lectors joves i adults, i la majoria dels seus llibres han estat adaptats a la ràdio, al cinema i a la televisió. Algunes de les obres més cèlebres que ha escrit, i que li han valgut premis tan prestigiosos com el Locus, l'Hugo, el Nebula, el Bram Stoker i el National Book Award, són El llibre del cementiri, Coraline, The Ocean at the end of the Lane, American Gods, Stardust i Neverwhere


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica