Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Noceà

Noceà


Colección: OTRAS EDITORIALES
Idioma: Idioma: cat catalán
Páginas: 62
Libro
libro físico
5 uds disponibles
17,95 €
ISBN: 978-84-126144-1-1

Otros usuarios que compraron este libroEl primer volum de Noceà, de Ricard Efa.

Despeses gratuïtes des de 30,00 € (península).

• Ricard Efa ha publicat amb algunes de les editorials de còmic més rellevants del mercat francobelga (Dupuis, Lombard, Delcourt, Vents d’Ouest, Futuropolis).

• Va rebre una nominació als premis Eisner 2018.

Noceà és el primer volum d’una sèrie amb protagonistes adolescents que reflexiona sobre temes ecològics, polítics i socials.

EL CÒMIC

En un futur on l’augment del nivell del mar ha desfigurat Europa, l’oceà tal com el coneixíem ha desaparegut: és el Noceà. La societat, governada per la dictadura neoliberal de Systema, viu submergida sota continus conflictes socials. Arribada a l’adolescència, l’Atari ha pres una decisió: venjar la seva mare, morta per la policia quan ella era petita.

Serà l’inici d’una vida dedicada a la justícia social, però també de l’amistat amb la Tika, una altra òrfena revoltada.

L’AUTOR

Ricard Efa va néixer a Sabadell l’any 1976, on fa classes a l’escola Joso. Ha publicat amb algunes de les editorials de còmic més rellevants del mercat francobelga, tant en col·laboració amb guionistes com amb guions propis. Alguns dels seus títols han estat traduïts en una desena de països, i l’any 2018 va rebre una nominació als Eisner Awards per Monet, nòmada de la llum. Ha publicat a les pàgines de Cavall Fort, l’Ara, Spirou, ImageDoc, Sàpiens i Volata, entre d’altres. Ha dirigit els sis primers números de la revista de còmics local Paper de Ceba. El 2021publica la seva primera novel·la, Les màquines del caos.

Prevenda des del 15 de febrer fins el 13 de març. 


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 1

 • Erik
  por Erik · 23/mar/2023
  Descargó este producto
  Fantàstic

  Sifi genial per tots els públics

  0 comentarios · · 1