Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Pack Octavia Butler: Imago + Paràbola del sembrador + bossa

Pack Octavia Butler: Imago + Paràbola del sembrador + bossa


Libro
libro físico
52,45 €

thumbnail thumbnail


Els dos darrers llançaments de la gran Octavia Butler, amb una tote-bag exclusiva:

Despeses d'enviament gratuïtes.

IMAGO - SAGA XENOGÈNESI/3:

Els humans i els oankali s’han estat aparellant des que els alienígenes van arribar per primera vegada a la Terra per rescatar els pocs supervivents d’una guerra nuclear aniquiladora. Els oankali van començar un projecte de cria massiu, guiat pels ooloi, amb l’esperança de crear una raça interestel·lar perfecta. Se suposa que Jodahs és només un híbrid més d’humà i oankali, però quan comença la seva transformació cap a l’edat adulta veu que s’està convertint en ooloi, el primer nascut d’una mare humana. Jodahs desenvolupa la capacitat de canviar de forma, manipular la matèria i curar o crear malalties a voluntat. Si aquest jove espantat és capaç de dominar la seva nova identitat, podria ser el salvador del que queda de la humanitat. O, si no té cura, podria convertir-se en una plaga que destruirà aquesta nova raça d’una vegada per totes.

LA PARÀBOLA DEL SEMBRADOR (Premi Hugo 2021 a la millor història gràfica):

Per poder aixecar-se de les seves pròpies cendres un fènix primer ha de cremar-se.

L’any 2024, els Estats Units trontollen, a punt de caure a l’abisme de la bogeria. El país pateix desastres ambientals desbocats, crisis econòmiques i caos social.

Lauren Olamina, de quinze anys, la filla d’un predicador que viu a Los Angeles, està protegida del perill pels murs de la seva comunitat. Tot i això, el seu món segueix el dictat de la por, i ella pateix hiperempatia: sent el dolor físic de la gent que l’envolta com si fos propi.

Per acabar-ho de complicar tot, en oposició a les prèdiques baptistes del seu pare, Lauren està desenvolupant la seva pròpia religió, Llavors de la Terra. Quan la seva comunitat és destruïda, i la seva família assassinada, Lauren viatja cap al nord per provar de trobar seguretat, i per escampar el seu nou sistema de creences amb aquestes paraules com a fonament:

TOT EL QUE TOQUES HO CANVIES.

TOT EL QUE CANVIES ET CANVIA.

L’ÚNICA VERITAT PERDURABLE ÉS EL CANVI.

DÉU ÉS EL CANVI.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica