Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

[PREVENDA] Ciutat de vampirs 1. El club de les ombres, de Martín Piñol. Signat per l'autor.

[PREVENDA] Ciutat de vampirs 1. El club de les ombres, de Martín Piñol. Signat per l'autor.


Colección: PREVENTAS
Idioma: Idioma: cat catalán
Páginas: 192
Libro
libro físico
17,90 €
ISBN: 9788424670665


Exemplar signat per l'autor. ACTUALITZACIÓ: La data d'enviament ha canviat degut a l'aplaçament de la presentació a la llibreria. Podeu consultar l'estat de la vostra comanda a distribucion@gigamesh.com

Enviament gratuït a partir de 40€ en productes del nostre catàleg en LEKTU.

Suspendre no és el pitjor que et pot pasar quan fas el treball de recerca de batxillerat.

La Vampira de Barcelona, la segrestadora de nens que va trasbalsar i atemorir la societat el 1912, sembla un bon tema pel treball de la Sol. Però la línia entre realitat i llegenda urbana és molt perillosa.

Ajudada pel Jonathan, un company de classe aspirant a youtuber, i pel Rafa, un veí en cadira de rodes que havia estat guia turístic, la Sol segueix el rastre de la terrible criminal en una Barcelona on, un segle després, encara desapareixen molts menors. I els tres toparan amb una ciutat que encara amaga secrets sinistres... i letals.

Una novel·la àcida i trepidant sobre tres amenaces que et poden destrossar la vida: els vampirs, els crushes i els treballs de recerca.

Joan Antoni Martín Piñol (Barcelona, 1979) és un referent de la literatura infantil i juvenil d'aquest país, amb més de trenta llibres publicats. Aquesta és la seva nova novel·la després del premi Joaquim Ruyra per Sentinels i l'èxit internacional aconseguit amb la sèrie d'humor i zombis La cocina de los monstruos.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica