Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

[PREVENDA] Legió

[PREVENDA] Legió


Colección: PREVENTAS
Idioma: Idioma: cat catalán
Páginas: 270
Libro
libro físico
23,90 €
ISBN: 978-84-124734-5-2

thumbnail


El llibre Legió, de William Peter Blatty, amb punt de llibre i xapa de regal

Enviaments i recollides a partir del 1 de setembre del 2022.

Despeses gratuïtes des de 30€ (peninsula).

L'inspector Kinderman, un dels protagonistes de L'exorcista, enfronta un nou cas que el portarà a endinsar-se en el món sobrenatural.

Després d'haver encapçalat la investigació d'un homicidi relacionat amb la possessió demoníaca de la Regan, una nena de dotze anys, l'inspector Kinderman enfronta una sèrie d'assassinats amb una signatura d'allò més blasfema, entre ells, la crucifixió d'un infant i la decapitació d'un sacerdot. Les proves condueixen a l'assassí Gèminis, però és evident que alguna cosa no encaixa, ja que l'aterridor assassí va morir més d'una dècada enrere. En el curs de la investigació, en Kinderman acabarà adonant-se que les noves víctimes del Gèminis podrien guardar relació amb l'exorcisme de la petita Regan.

William Peter Blatty presentà en Kinderman per primera vegada a L'exorcista, la novel·la de terror més cèlebre de tots els temps. A Legió, Blatty dona nova vida a l'inspector posant-lo al capdavant de la persecució d'un assassí tan brutal com esmunyedís que el portarà a endinsar-se en el món sobrenatural.

William Peter Blatty (1928-2017) va ser un escriptor i productor de cinema nord-americà. Després de graduar-se a la Universitat de Georgetown, va iniciar-se com a novel·lista còmic i va acabar tenint una carrera llarga i sòlida com a guionista a Hollywood.

L'obra magna de William P. Blatty va ser L'exorcista, aquest best-seller publicat l'any 1971 que va fer el salt a la gran pantalla el 1973. El mateix Blatty va encarregar-se del guió de la pel·lícula, pel qual va ser guardonat amb un Oscar al millor guió adaptat.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica