Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

[PREVENDA] Pack "Calavera Lunar" + "El color de la màgia" amb bossa de tela d'obsequi.

[PREVENDA] Pack "Calavera Lunar" + "El color de la màgia" amb bossa de tela d'obsequi.


Libro
libro físico
38,00 €

thumbnail thumbnail thumbnail thumbnail thumbnail

Otros usuarios que compraron este libroAconsegueix les dues darreres novetats de Mai Més amb bossa de tela d'obsequi.

Enviaments i recollida a partir del 9 de desembre.

Despeses d'enviament gratuïtes

Calavera Lunar. Edició 25è Aniversari

Durant dècades, les aventures d’en Calavera Lunar han apropat el sentit de la meravella a petits i grans, marcant generació rere generació de lectors. Ara, un dels herois més llegendaris de la nostra historieta torna en aquest luxós volum que inclou una selecció dels seus episodis més memorables.

Éssers d’energia, criminals multiment, persecucions, dilemes morals, amors no correspostos, viatges en el temps, manualitats extremes, brutalitat policial, monstres gegants i molt més en un volum que cal atresorar en la biblioteca de qualsevol aficionat al novè art.

Mai Més estrena col·lecció de còmic amb la publicació commemorativa dels 25è aniversari de Calavera Lunar núm. 237. L’àlbum d’ Albert Monteys és una de les paròdies dels còmics de superherois més intel·ligents i conscients que ha donat el nostre país. Amb aquesta original i curta història, un aleshores molt jove autor, va aconseguir el reconeixement de la crítica i el guardó a millor autor revelació del Saló del Còmic de Barcelona.

L’edició reuneix per primera vegada les 20 pàgines traduïdes al català del còmic original, les extres publicades a l’àlbum Extra Cimoc 2000 i a la revista gallega BD Banda, 20 pàgines d’un nou número original en català i material extra.

El color de la màgia (Discmón: Els mags/1). Amb punt de lectura i xapa de regal.

En algun punt de la frontera entre el pensament i la realitat existeix el Discmón, un lloc i un temps paral•lel que pot sonar com el nostre i fer la mateixa olor, però que sembla completament diferent. Sobretot, perquè és un món pla sostingut per quatre elefants recolzats a la part posterior d’una tortuga gegant que es mou per l’espai. I aquí és on comença tot, amb el primer turista del Discmón, l’excepcionalment ingenu Doslliris i el ferotge equipatge que el segueix a tot arreu amb el seu centenar de potetes. En Gratavent, un mag benintencionat però notablement inepte, s’encarregarà de guiar i protegir l’estranger durant una expedició tan divertida com perillosa.

Publicat l’any 1983, El color de la màgia és el primer llibre del Discmón que va escriure Pratchett i descriu les esbojarrades aventures del mag Gratavent guiant un turista per aquest peculiar univers. Aquesta edició inclou com a contingut extraordinari l’article “Reialmes màgics”, on Pratchett ens parla de la relació natural del Regne Unit amb la fantasia.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica