Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

[PREVENDA] Pack de benvinguda a Discmón

[PREVENDA] Pack de benvinguda a Discmón


Libro
libro físico
NO DISPONIBLE
36,90 €

thumbnail thumbnail thumbnail thumbnail

Otros usuarios que compraron este libroUs donem la benvinguda a Discmón amb un pack de presentació!

Contingut:

— Els llibres Guàrdies! Guàrdies! i Igualtat de ritus

— Xapa d'Eskarina i de Safanòria

Tote bag de #DiguesElSeuNom

Lliurament i recollida, a partir del 27 de novembre.

GUARDIES, GUARDIES!

Es respiren aires d’insurrecció a la ciutat d’Ankh-Morpork. Els de dalt i els de baix són a punt de tornar-se a enfrontar.

El capità Sam Vimes, de l’atrotinada Guàrdia Nocturna, hi està acostumat. Amb tants maldecaps, n’hi ha prou per empènyer un home a la beguda. Però aquesta vegada, hi ha una diferència: els de baix han trobat la clau d’una arma latent i letal que ni tan sols ells entenen del tot, i són a punt de desencadenar una campanya de terror contra la ciutat. Al seu rescat arriben el llancer ras Safanòria i la resta de la Guàrdia, que, juntament amb altres ciutadans coratjosos, ho arrisquen tot, inclosa una bona socarrimada, per restaurar l’ordre a Ankh-Morpork.

IGUALTAT DE RITUS

Tots els mons tenen regles, fins i tot un de pla que s’aguan- ta al damunt de quatre elefants a la closca d’una tortuga gegant. És per això que un mag moribund busca el vuitè fill d’un vuitè fill, per cedir-li els seus poders màgics abans de la cita amb la Mort que té d’aquí a sis minuts. Per desgràcia, aviat es descobreix –tot i que no pas prou aviat– que el bebè acabat de néixer i que el mag ungeix abans d’acomi- adar-se del Discmón és de fet una nena! El que està fet no es pot desfer –malgrat els intents de la Iaia Ceravellarda de conduir la nena cap a les files de la cleda de les brui- xes– i la petita Esk està destinada a portar el caos i la con- fusió a la facultat exclusivament masculina de la Universitat No Vista d’Ankh-Morpork... una colla de mags que ja són prou caòtics i confosos en circumstàncies normals.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica