Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Terry Pratchett. Una vida amb notes a peu de pàgina

Terry Pratchett. Una vida amb notes a peu de pàgina


Colección: OTRAS EDITORIALES
Idioma: Idioma: cat catalán
Páginas: 560
Libro
libro físico
3 uds disponibles
26,50 €
ISBN: 978-84-124930-6-1

thumbnail thumbnail

Otros usuarios que compraron este libroLa biografia oficial Terry Pratchett. Una vida amb notes a peu de pàgina, amb guia visual de Discmón.

Despeses gratuïtes des de 30€ (península).

• Primera i única biografia autoritzada de Terry Pratchett, escrita amb el suport i un accés inigualable a la seva família i amics propers, que han aportat històries i imatges que mai abans s’havien sentit ni vist pel públic.

• Rob Wilkings es basa en les notes inèdites del mateix Terry, en les quals detallava la seva infància i els seus anys juvenils, amb una autenticitat que ningú més podria donar.

EL LLIBRE

El creador de la sèrie d’èxit fenomenal del Discmón, Terry Pratchett, era conegut i estimat a tot el món pels seus llibres extraordinàriament populars, el seu humor satíric i intel·ligent i la humanitat de les campanyes que va encetar. Però tot això només es una part del conjunt.

Abans de la seva mort massa precoç, Terry escrivia unes memòries: la història d’un noi de sis anys al qual un professor va dir que mai no arribaria enlloc, i que es va passar la resta de la seva vida demostrant-li que s’havia equivocat. Perquè Terry va viure una vida plena de gestes increïbles: convertir-se en un dels autors més venuts i estimats de la Gran Bretanya, guanyar la prestigiosa Medalla Carnegie i rebre el títol de cavaller.

Ara, el llibre que Terry tristament no va poder acabar, l’ha escrit Rob Wilkins, el seu antic assistent, amic i ara marmessor del llegat literari Pratchett. Aprofitant els seus records extensíssims, juntament amb els de la família, amics i col·legues de l’autor, Rob ens revela una imatge sencera de la vida de Terry: des de la infantesa fins a la seva astoradora carrera literària, i com es va trobar i enfrontar a la “tocadeta de collons” de la malaltia d’Alzheimer.

Un retrat profundament emotiu i personal de la vida extraordinària de Sir Terry Pratchett, escrita amb un coneixement de causa sense paral·lel i ple d’anècdotes divertides, aquesta és l’única biografia oficial d’un dels nostres millors autors.

L’AUTOR

Rob Wilkins va treballar amb Terry Pratchett més de vint anys, primer com a assistent personal i després com a gerent empresarial. Ara dirigeix el llegat literari Pratchett i la productora de Terry, Narrativia.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica