Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Zoo City, signat per l'autora.
Colección: OTRAS EDITORIALES
Idioma: Idioma: cat catalán
Páginas: 352
Libro
libro físico
21,50 €
ISBN: 978-84-123633-8-8

thumbnail

Otros usuarios que compraron este libroLlibre Zoo City, signat per l'autora. 

Despeses gratuïtes a partir de 30€ (península).

La Zinzi té un os peresós a l’esquena, un hàbit brut d’estafa i un talent per trobar coses perdudes. Però quan una petita anciana apareix morta i la policia li confisca l’últim sou es veu obligada a assumir la feina que menys li agrada. Trobar persones desaparegudes. Ser contractat pel productor musical solitari Odi Huron per trobar una estrella del pop teenybop hauria de ser el seu bitllet per sortir de Zoo City, el barri marginal on la classe criminal i els seus companys animals viuen a l’ombra de l’infern. En canvi, catapulta a Zinzi més endins a la gola d’una ciutat retorçada pel crim i la màgia, on es veurà obligada a enfrontar-se als foscos secrets de vides anteriors, inclosa la seva.

Lauren Beukes va néixer a Johannesburg l’any 1976 i és l’escriptora sud-africana més guardonada i venuda internacionalment. Autora de Moxyland, Zoo City, Broken Monsters i Afterland, entre altres obres. Les seves novel·les s’han publicat a 24 països i s’estan adaptant per al cinema i la televisió. També és guionista (URBO: The Adventures of Pax Afrika, Florrie’s Dragons, Mouk), escriptora de còmics (All The Pretty Ponies, Fairest) i documentalista guardonada (Glitterboy & Ganglands). Viu a Ciutat del Cap, Sud-àfrica, amb la seva filla i dos gats problemàtics.

• Lauren Beukes és l’escriptora sud-africana més guardonada i venuda internacionalment.

• Inèdita a l’estat, Zoo City va rebre el premi Arthur C. Clarke de 2011, la condecoració a un llibre de ciència-ficció més prestigiosa del Regne Unit.

• Inspirant-se en la seva Johannesburg natal, Beukes recrea un escenari complex on encara podem resseguir la petjada de l’apartheid sud-africà.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica