Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Alba + Làmina Marina Vidal

Alba + Làmina Marina Vidal


Xenogènesi 1Idioma: Idioma: cat catalán
Páginas: 320
Alba + làmina Marina Vidal (A5)
libro físico
3 uds disponibles
23,95 €
ISBN: 978-84-09-10922-7
Ebook
ePub libro

thumbnail thumbnail thumbnail

Otros usuarios que compraron esteAmb la compra del llibre físic els lectors rebran d'obsequi una làmina dedicada al llibre Alba que Marina Vidal ha preparat en col·laboració amb Mai Més (vegeu miniatura). Aquesta promoció té una vigència limitada i ajustada a l'estoc de làmines disponibles (150 exemplars numerats).

Lilith Iyapo, una dona afroamericana a la trentena, es desperta desorientada. Recorda la pèrdua del seu marit i el seu fill, i una guerra fratricida i global que ha arrasat la vida a la Terra. També sap que, com la resta de la humanitat, ella va estar a punt de desaparèixer. Però no ha estat així. No recorda quan la van rescatar, ni qui ho va fer. Ara, sana i estàlvia, Lilith és sotmesa a llargs períodes de son induïda. Durant els pocs moments en què roman desperta, ho fa en una petita habitació sense finestres ni portes. Qui són els seus captors? Per què l’han rescatat? Hi ha més supervivents com ella? Què ha passat amb la Terra? I potser el més important: què li demanaran a canvi de mantenir-la amb vida?

Octavia E. Butler és una de les autores més reivindicatives i celebrades de la ciència-ficció. Gràcies al seu estil directe i concís, ben aviat t’endinsaràs en els racons més foscos de la condició humana. Apropa’t a la seva obra per primer cop en català i descobreix, de la mà de Lilith i els oankali, quin futur espera a la humanitat.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica