Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Alba
Colección: Refugi 67
Idioma: Idioma: cat catalán
Páginas: 320
Ebook
ePub libro
11,99 €
Libro
libro físico
23,95 €
ISBN: 978-84-09-10922-7

thumbnail thumbnail

Otros usuarios que compraron este libroLilith Iyapo, una dona afroamericana a la trentena, es desperta desorientada. Recorda la pèrdua del seu marit i el seu fill, i una guerra fratricida i global que ha arrasat la vida a la Terra. També sap que, com la resta de la humanitat, ella va estar a punt de desaparèixer. Però no ha estat així. No recorda quan la van rescatar, ni qui ho va fer. Ara, sana i estàlvia, Lilith és sotmesa a llargs períodes de son induïda. Durant els pocs moments en què roman desperta, ho fa en una petita habitació sense finestres ni portes. Qui són els seus captors? Per què l’han rescatat? Hi ha més supervivents com ella? Què ha passat amb la Terra? I potser el més important: què li demanaran a canvi de mantenir-la amb vida?

Octavia E. Butler és una de les autores més reivindicatives i celebrades de la ciència-ficció. Gràcies al seu estil directe i concís, ben aviat t’endinsaràs en els racons més foscos de la condició humana. Apropa’t a la seva obra per primer cop en català i descobreix, de la mà de Lilith i els oankali, quin futur espera a la humanitat.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 1

  • 5/oct/2021
    Descargó este producto
    Excel·lent començament de la trilogia Xenogènesi de la gran Octavia E. Butler

    El llibre tracta d’un primer contacte amb alienígenes -els oankali- en un escenari post apocalíptic. L’aspecte, la biologia i la cultura dels oankali és radicalment diferent de la dels humans. Podran... Más

    0 comentarios · · 0
Relacionados
l
Libro
19,95 €
0
0
x
Libro
VARIAS EDICIONES
0
0
x
Libro
VARIAS EDICIONES
1
5
l
Libro
24,95 €
0
0