Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

El rastre del llamp + Làmina Marina Vidal

El rastre del llamp + Làmina Marina Vidal


El sisè món 1Libro
libro físico
6 uds disponibles
19,95 €
ISBN: 978-84-120576-0-7

thumbnail thumbnail thumbnail

Otros usuarios que compraron este libroAmb la compra del llibre físic els lectors rebran d'obsequi una làmina dedicada al llibre El rastre del llamp que Marina Vidal ha preparat en col·laboració amb Mai Més (vegeu miniatura). Aquesta promoció té una vigència limitada i ajustada a l'estoc de làmines disponibles (150 exemplars numerats).

Mentre que pràcticament tot el món ha desaparegut per les inundacions d’una apocalipsi climàtica, Dinétah (antiga reserva navajo) ha renascut. Els déus i els herois caminen entre els humans, però també els monstres.

La Maggie Hoskie és una matamonstres de Dinétah, una assassina amb poders sobrenaturals. Quan un poblat necessita ajuda per trobar una nena desapareguda, la Maggie és la seva última esperança, però el que descobreix del monstre és molt més espantós del que s’hauria pogut imaginar. A contracor, la Maggie rep l’ajuda d’en Kai Arviso, un xaman molt poc convencional, i tots dos viatgen per la reserva desxifrant pistes de llegendes antigues, intercanviant favors amb engalipadors i lluitant contra la bruixeria més obscura en un món fragmentat on la tecnologia fa fallida i les morts se succeeixen sense explicació aparent.

Quan la Maggie descobreix la veritat que s’amaga rere els assassinats, haurà d’enfrontar-se al seu passat, si vol sobreviure.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica