Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Guàrdies! Guàrdies!

Guàrdies! Guàrdies!


Discmón: La Guàrdia Nocturna 1Colección: Refugi A'Tuin
Idioma: Idioma: cat catalán
Páginas: 384
Libro
libro físico
18,95 €
ISBN: 978-84-122356-1-6

thumbnail

Otros usuarios que compraron este libro«Era la típica turba d’Ankh-Morpork en moment de crisi; la meitat eren allà per queixar-se, una quarta part hi eren per mirar-se aquesta meitat, i la resta eren allà per robar, importunar o vendre salsitxes a la resta.»

Es respiren aires d’insurrecció a la ciutat d’Ankh-Morpork. Els de dalt i els de baix són a punt de tornar-se a enfrontar.

El capità Sam Vimes, de l’atrotinada Guàrdia Nocturna, hi està acostumat. Amb tants maldecaps, n’hi ha prou per empènyer un home a la beguda. Però aquesta vegada, hi ha una diferència: els de baix han trobat la clau d’una arma latent i letal que ni tan sols ells entenen del tot, i són a punt de desencadenar una campanya de terror contra la ciutat. Al seu rescat arriben el llancer ras Safanòria i la resta de la Guàrdia, que, juntament amb altres ciutadans coratjosos, ho arrisquen tot, inclosa una bona socarrimada, per restaurar l’ordre a Ankh-Morpork.

És hora que al Capità Vimes li passi la trompa!


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 2

 • eduard fortuny
  por eduard fortuny · 29/dic/2020
  Descargó este producto
  en dues paraules: impre ssionant!

  Tapa dura, paper bó, Dels que queden de conya entre Tolkien i Cixin. un gust de llibre.No serà l' últim de Mai Mes que compraré. El contingut... Quina sort teniu els que encara no l'heu llegit!

  0 comentarios · · 1
 • 10/may/2021