Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Igualtat de ritus

Igualtat de ritus


Discmón: Les Bruixes 1Colección: Refugi A'Tuin
Idioma: Idioma: cat catalán
Libro
libro físico
17,95 €
ISBN: 978-84-122356-2-3

thumbnail

Otros usuarios que compraron este libro«¿Com era que, quan sentia remugar la Iaia sobre la bruixeria, es delia per la màgia intensa dels mags, però quan sentia parlar Treatle amb aquella veu tan aguda, lluitaria a mort per la bruixeria?»

Tots els mons tenen regles, fins i tot un de pla que s’aguanta al damunt de quatre elefants a la closca d’una tortuga gegant. És per això que un mag moribund busca el vuitè fill d’un vuitè fill, per cedir-li els seus poders màgics abans de la cita amb la Mort que té d’aquí a sis minuts.

Per desgràcia, aviat es descobreix –tot i que no pas prou aviat– que el bebè acabat de néixer i que el mag ungeix abans d’acomiadar-se del Discmón és de fet una nena! El que està fet no es pot desfer –malgrat els intents de la Iaia Ceravellarda de conduir la nena cap a les files de la cleda de les bruixes– i la petita Esk està destinada a portar el caos i la confusió a la facultat exclusivament masculina de la Universitat No Vista d’Ankh-Morpork... una colla de mags que ja són prou caòtics i confosos en circumstàncies normals.

Ara que ha passat el que ha passat, poca cosa s’hi pot fer!


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 1

  • 10/may/2021