Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

La ciutat i la ciutat
Colección: Refugi 67
Idioma: Idioma: cat catalán
Páginas: 384
Libro
libro físico
23,95 €
ISBN: 978-84-120576-4-5
Ebook
ePub libro

thumbnail thumbnail thumbnail thumbnail

Otros usuarios que compraron este libroTroben una dona morta a la ciutat de Besźel, en algun lloc dels confins d’Europa. Per dur a terme la investigació, l’inspector Borlú ha de viatjar d’aquesta ciutat decadent a la seva rival, idèntica i íntima veïna, la ciutat vibrant d’Ul Qoma. Però creuar aquesta frontera significa emprendre un viatge tant físic com psíquic, per veure allò que roman invisible. Amb el detectiu d’Ul Qoma Qussim Dhatt, Borlú es veu immers en un submon de nacionalistes que intenten destruir la ciutat veïna, i unificacionistes que somien de convertir les dues ciutats en una. A mesura que els detectius descobreixen els secrets de la dona assassinada, comencen a sospitar una veritat que els podria costar més que les seves vides.

China Miéville va escriure La ciutat i la ciutat pensant en un llibre que la seva mare pogués gaudir. Aquesta història de policies li va valdre reconeixements tan importants com els premis Hugo, Locus, Arthur C. Clarke, BSFA, Ignotus o World Fantasy Award, entre d’altres. Avui, deu anys després de ser publicat, ningú dubta que som davant d’un clàssic modern.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 1

  • 5/oct/2021
    Descargó este producto
    La ciència ficció estranya de China Miéville

    La ciutat i la ciutat és una història sorprenent i original. Un cas policial que per a resoldre’s necessita de la col·laboració entre dos jurisdiccions diferents, de dos ciutats diferents... que ocupe... Más

    0 comentarios · · 0
Relacionados
x
Libro
VARIAS EDICIONES
1
4