Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Persons non grata
Colección: Catxap 2
Idioma: Idioma: cat catalán
Páginas: 212
Libro
libro físico
17,50 €
ISBN: 978-84-120576-2-1
Ebook
ePub libro

thumbnail thumbnail thumbnail

Otros usuarios que compraron este libroJohn Persons és un investigador privat amb experiència en l’ocultisme, ja que ell mateix és una intel·ligència antiga i màgica. Durant el curs de la seva existència ha caçat déus i dimonis, i els ha esmicolat entre les dents.

Aquest llibre reuneix dues històries de Persons.

A Cops de martell, ossos trencats, l’investigador rep una feina desagradable que li encarrega un client improbable. L’ha contractat un nen de deu anys perquè mati el seu padrastre, en McKinsey. L’home en qüestió és ofensiu, abrasiu i abominable. També és un monstre, cosa que fa que en Persons sigui perfecte per caçar-lo.

Deacon James és el protagonista d’Una cançó de quietud, un bluesman vagabund sortit de Geòrgia (EUA), un home negre amb problemes dels quals no pot fugir, i música que no el vol deixar anar. En un tren cap a Arkham, topa amb problemes: visions de malson, boques obertes i tentacles amenaçadors i un boig que es fa dir John Persons. Segons aquest desconegut, en Deacon porta una llavor al cap, una cosa que destruirà el món si es deixa germinar.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica
Relacionados
x
Libro
VARIAS EDICIONES
0
0
l
Libro
15,50 €
0
0
x
Libro
VARIAS EDICIONES
0
0