Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Ritus de l'edat adulta

Ritus de l'edat adulta


Xenogènesi 2Libro
libro físico
23,95 €
ISBN: 978-84-122356-4-7

thumbnail thumbnail thumbnail

Otros usuarios que compraron este libroLa història de Ritus de l’edat adulta té lloc quan ja han passat molts anys dels fets narrats a Alba. Akin, el fill de Lilith Iyapo, és segrestat poc després de néixer, però aquest cop els captors són ben humans. Ell no ho és, o no del tot. Malgrat tenir un aspecte força normal, en realitat Akin és el primer nadó mascle nascut de la barreja dels gens humans i oankali.

En el segon volum de la Saga Xenogènesi coneixerem la lluita d’Akin per sobreviure i superar la por, la sospita i l’odi dels éssers humans que han preferit aïllar-se del mestissatge que ell representa. Octavia E. Butler és una de les autores més reivindicatives i celebrades de la ciència-ficció. Gràcies al seu estil directe i concís, ben aviat t’endinsaràs en els racons més foscos de la condició humana. Apropa’t a la seva obra per primer cop en català i descobreix, a través de Lilith, Akin i els oankali, quin futur espera a la humanitat.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 1

  • 5/oct/2021
    Descargó este producto
    Un clàssic de la ciència ficció que fa preguntes actuals

    Segona part de la triologia "Xenogènesi"; aquest cop coneixem a l'Akin, fill de la Lilith (protagonista del primer llibre), que ha de creixer entre humans i extraterrestes (els oankali). L'autora apro... Más

    0 comentarios · · 0
Relacionados
l
Libro
24,95 €
0
0