Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Enxarxats

Enxarxats


Distorsions 42Ebook
ePub libro mobi libro
ISBN: 9788494587771


Després d’haver passat uns anys en una universitat americana, la Júlia torna a Barcelona i li assignen el despatx d’una catedràtica que s’acaba de jubilar. S’endú una sorpresa majúscula quan a l’ordinador, que han reformatat, hi troba la correspondència i les contrasenyes de la professora. La temptació d’aprofitar-se’n és massa gran, i, a mesura que s’endinsa en webs exclusius i projectes secrets, se li obre un món que l’enlluerna i l’angunieja alhora. Més quan una icona en forma d’aranya se li instal·la a la pantalla i la bombardeja amb missatges que l’animen a resoldre dilemes morals i a documentar-se sobre tècniques d’influència en les xarxes socials. Fins i tot, aplicacions quotidianes, com l’horòscop del mòbil i els aforismes del salvapantalles, ara li sembla que intenten manipular-la. 

Carme Torras, doctora en informàtica i professora d’investigació a l’Institut de Robòtica, ens planteja una novel·la d’anticipació ambientada en el nostre present, una història inquietant sobre les possibilitats d’internet i sobre les responsabilitats i implicacions que comporta la nostra constant interacció dins la xarxa.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 1

  • 26/dic/2019
    Descargó este producto
    Novel·la enriquida amb enllaços a vídeos, articles i "making of". Immersió total

    Aquesta edició digital conté molt material extra: dos apèndixs que inclouen articles i enllaços per ampliar el contingut i els temes de la novel·la, i una entrevista exclusiva a la seva autora.

    0 comentarios · · 1