Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Comando Zíborg

Comando Zíborg

Resurrecció a tota màquina


Ebook
pdf libro


​Els alienígenes creien que la humanitat estaria millor morta que viva. Els demostrareu que tenien raó.

Era l'any 2087.

Artropobots gegants alienígenes van infestar el planeta, en van extreure els recursos i van aniquilar la població. L'última opció desesperada —un exèrcit de tropes d'assalt amb vestits de combat avançats— va ser destruïda. La guerra s'havia perdut.

Va passar un temps.

Llavors van arribar bones notícies, xiuxiuejades entre els focs moribunds de la humanitat. Alguns d'aquells cibersoldats havien tornat, obrint-se camí amb les urpes per sortir d'entre la runa i la foscor amb la revenja al cor.

La mala notícia és que: ja no queda ningú per donar-los ordres.

I estan afamats.

COMANDO ZÍBORG RESURRECCIÓ A TOTA MÀQUINA és un joc de rol d'un futur fosc, on només vosaltres —cibersoldats morts vivents aixecats de la tomba en una missió de venjança— resistiu la invasió d'uns insectes robòtics gegants i els seus amos.

CZRTM és "Les brigades de l'espai" barrejat amb "El retorn dels morts vivents" mentre mastega una mica de "Bubblegum Crisis" i "The Misfits" peten com a banda sonora. És una guerra d'horrors amb tàctiques i combats pel·liculers, però que també va de confiança, d'ombres, de turments i de la lluita contra una fam sense fi.

Vinga —venteu-li una queixalada.

80 pàgines b/n


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica