Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Àcars
Idioma: Idioma: es español
Páginas: 148
Ebook
ePub libro
ISBN: 9788412839647

Àcars és un recull d’onze històries connectades que es llegeixen com una novel·la breu i que reflecteixen el dolor, l’afecte, l’odi, l’esperança i la desesperació humanes davant els conflictes provocats per una situació límit.

L’àcar Sarcoptes miocardis, una espècie nova i letal que comença a parasitar els humans, ha obligat les autoritats a decretar mesures dràstiques. La gent ha d’abandonar casa seva i viure al carrer per evitar el paràsit, que ha envaït la majoria de llars.

A la ciutat de Barcelona, parcs, places i carrers s’omplen de veïns que conviuen a la intempèrie, obligats a racionar menjar i aigua. Els cossos de bombers, a càrrec de l’anomenada operació Fahrenheit, treballen incansablement tot retirant mobles, matalassos, llibres i altres objectes domèstics on el paràsit prolifera, i incinerant-los a les platges. La nit de Sant Joan, la ciutat crema.

Jordi de Manuel (Barcelona, 1962) és doctor en Biologia, professor i autor de disset novel·les de més d’un centenar de relats, sobretot de gènere negre i ciència-ficció.

Ha estat guardonat amb diversos premis literaris i és creador de la saga de novel·les protagonitzades per l’inspector Marc Sergiot.

És guanyador, entre d’altres guardons, de tres Ictineu, un premi Manuel de Pedrolo de Narrativa de Ciència-Ficció i d’un Premi Pere Calders de Literatura Catalana.


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica