Autor, editor, ¿quieres subir tu contenido a Lektu? DATE DE ALTA AQUÍ

Àngels caiguts
Idioma: Idioma: cat catalán
Páginas: 328
Libro
libro físico
17,90 €
ISBN: 978-84-121654-2-5

Han passat sis setmanes des que els àngels de l’apocalipsi van arrasar la Terra. En pocs dies, la civilització ha quedat reduïda a una pila de runes i la humanitat ha arribat a límits insospitats per sobreviure. Quan enmig del caos un grup d’àngels s’enduu la seva germana petita, la Penryn Young farà qualsevol cosa per recuperar-la. Fins i tot pactar amb l’enemic.

En Raffe és un guerrer caigut a qui han tallat les ales. Després de segles lliurant batalles, jeu a terra entre la vida i la mort quan la Penryn el rescata amb l’esperança que la condueixi fins a la seva germana. La Penryn i en Raffe hauran de confiar l’un en l’altre en un moment en què no podrien estar més enfrontats per arribar al niu dels àngels, on ella arriscarà la vida per recompondre la seva família i ell es lliurarà als seus enemics per recuperar allò que temps enrere el va fer ser qui era.

Àngels caiguts és un dels 100 millors llibres de fantasia de tots els temps, segons la revista TIME.

«Àngels caiguts és just el que buscaves. No deixis que aquesta història se t’escapi de les mans.»

Tara Fowler, Entertainment Weekly

«Absolutament captivadora. Mereix ser un èxit.»

Sunday Mirror

«Una trama elaborada que es nodreix d’un reguitzell de detalls escollits amb molt d’enginy. La història romàntica en un món postapocalíptic la complementen uns personatges molt ben construïts, una atmosfera que atrapa i una prosa sòlida.»

Publishers Weekly

«Una saga que farà embogir els fans de Crepuscle i Els jocs de la fam.»

Guardian

«És una escriptora excel·lent. Ha creat un món fantàstic ple de personatges meravellosos, amb què el lector connectarà des de la primera pàgina.»

Sam Raimi, director, productor i escriptor

«Fosca, romàntica… Una lectura compulsiva assegurada. Penryn i la fi dels temps ofereix al lector una nova dimensió, un nou món ple de criatures per estimar i témer. Jo hi estic del tot obsessionada.»

Kami García, coautora de Criatures estranyes, bestseller #1 del New York Times


Regístrate para poder escribir tu crítica

COMUNIDAD Total: 0


Sé el primero en escribir una crítica
Relacionados
l
Libro
16,90 €
0
0